text.skipToContent text.skipToNavigation

Kvalitet och miljö

Norrköpings Handelsstål bygger sin verksamhet på ett kvalitetssystem som reglerar:

  • Vad som ska göras
  • Hur det ska göras
  • När det ska göras

Vårt mål är att allt ska vara rätt.

Vårt kvalitets- och miljösystem är certifierat enligt SS-ISO 9001 (kvalitet) och ISO 14001 (miljö), vilket innehåller rutiner, kontroller och regler som säkrar kvaliteten i våra produkter och tjänster.

Norrköpings Handelsstål ska bidra till en långsiktigt positiv utveckling med hänsyn till miljön. Vi tillämpar konsekvent en miljöpolicy i syfte att minimera miljöbelastningen. Det är en policy som ställer höga krav på både oss själva och våra samarbetspartners

CE-märkning EN 1090-1

Vi har sedan 2012 certifikat för tillverkningskontroll (FPC) enligt EN 1090-1 vilket innebär att vi kan CE-märka de produkter som hanteras och produceras i anläggningarna. Vi har valt att visa vilka produkter som är CE-märkta på våra följesedlar och i vår kundportal.
Materialleverantören är den som CE-märker produkten, så när du behöver en prestandadeklaration till din lagerorder kontaktar du din säljare. Säljare behöver ditt ordernummer samt positionsnummer för att enklast kunna hjälpa dig. Norrköpings Handelsståls egna prestandadeklaration kan du alltid ladda ned här och det är den du behöver om Norrköpings Handelsstål har bearbetat materialet på något sätt, exempelvis genom kapning.

EPD

EPD står för Environmental Product Declaration och är en tredjepartscertifierad miljövarudeklaration. Nedan hittar ni länkar till vår leverantör Tibnors samtliga EPDer:

Kontakta oss idag

Vi på Norrköpings Handelsstål erbjuder hög service och rådgivning vid val av material och logistiklösningar. Vad kan vi göra för dig?

Kontakta oss!
Stäng Snabborder
Stäng Bearbetningsalternativ

Välj kapningstyp

Notera: Pris för kapning och ytbehandling tillkommer i varukorgen.
Stäng Leveransalternativ
Valt datum Delleverans möjlig


Logga in

Jag har glömt mitt lösenord

Det glädjer oss att du vill bli kund hos oss. För att du som företagskund ska kunna handla av oss behöver du ansöka om ett kundkonto.

Ansök om kundkonto

*Notera att vi enbart säljer till företagskunder, tyvärr ej till privatpersoner. Ansökningar utan organisationsnummer kommer ej att behandlas.